Laman Utama

      Produk

      Cara Pasang

      Testimoni

      Order

      Soalan Lazim

      Hubungi Kami

 

 

Admin

 

 

Newsletter Advantech4U

(Informasi produk & promosi terkini)

 

Links:

Jimat bil elektrik

 

Soalan Lazim (FAQ)

 

1. Bagaimana Fuel Saver berfungsi?

Ketika petrol mengalir melalui Fuel Saver, alat ini bertindak menjadikan molekul-molekul petrol menjadi dalam keadaan ber`ioní sementara. Pembakaran bahan api dalam keadaan ini jauh lebih cekap (efficient) dan dapat mengurangkan pencemaran karbon monoksida. 

2. Adakah produk ini benar-benar berkesan?

Ya, semua kenderaan yang telah kami uji menunjukkan penjimatan penggunaan bahanapi. Disamping itu juga kami mempunyai banyak testimoni daripada pengguna yang berpuashati dengan Fuel Saver. Kami yakin anda pasti akan mendapat faedah daripada teknologi ini. Untuk itu kami menawarkan 30 hari jaminan wang dikembalikan.

3. Adakah Fuel Saver boleh menyebabkan waranti (jaminan) kenderaan terbatal?

Tidak kerana Fuel Saver tidak memerlukan sebarang pengubahsuaian samada secara mekanikal, elekrikal atau kimia dan tidak memerlukan sebarang pemotongan.

4. Bolehkah Fuel Saver dipasang pada paip bahanapi logam?

Ya, Fuel Saver boleh dipasang pada paip getah, logam atau bersulam (braided). Prestasinya tidak berbeza mengikut jenis paip bahanapi.

5. Bilakah saya boleh merasai perubahan prestasi kenderaan?

Kesan adalah serta merta pada pengisian tangki penuh yang pertama. Penjimatan dan kuasa akan lebih bertambah selepas perjalanan antara 500 hingga 2000km perjalanan.

6. Adakah Fuel Saver berfungsi pada enjin karburetor atau suntikan?

Kedua-duanya sekali.

7. Adakah Fuel Saver berkesan pada enjin yang menggunakan petrol, diesel LPG atau CNG?

Berkesan terhadap semuanya kerana teknologi Fuel Saver bertindakbalas pada semua bentuk cecair dan gas.

8. Bolehkah saya memasangnya sendiri?

Ya, kenal pasti lokasi penapis petrol dan pasangkan Fuel Saver pada paip yang keluar daripada tangki minyak atau penapis petrol. Pasangkan sedekat mungkin dengan karburetor atau fuel injection rail.

9. Adakah Fuel Saver berkesan pada kereta baru atau kereta lama?

Kedua-duanya sekali.

Kereta lama akan mendapat kesan penjimatan bertambah selepas perjalanan melebihi 2500km, perkara ini berlaku kerana karat dan mendakan telah terbentuk didalam enjin. Selepas 2500km perjalanan, Fuel Saver akan membersihkan karat dan mendakan tersebut. 

10. Kenapa Fuel Saver dijual pada harga yang rendah?

Dengan kenaikkan harga petrol, kami percaya hanya produk yang berkualiti terbaik pada harga mampu milik yang akan memberikan faedah kepada semua. Ramai orang beranggapan bahawa harga rendah bermaksud kualiti rendah tetapi perkara ini tidak benar kepada Fuel Saver kerana kami menawarkan 15 tahun jaminan daripada pengilang.

Kebanyakkan Fuel Saver lain yang berada dipasaran dijual melebihi RM150 atau RM200++. Kami tidak mahu menjual produk ini pada harga yang tinggi kerana kami mahu menjualnya kepada golongan yang berpendapatan rendah.

Kami juga tidak mahu mengambil untung yang banyak tetapi ingin menjual lebih unit. Kami memberikan kualiti yang terbaik kepada anda dan mengurangkan kos pembungkusan, iklan dan sebagainnya. Fuel Saver yang lain mempunyai pembungkusan yang lebih berkualiti, membelanjakan peruntukan yang tinggi untuk pengiklanan dan dijual kepada anda dengan harga yang lebih tinggi. Yang mana satu pilihan anda? 

 

 

Laman Utama | Produk | Cara Pasang | Order | Testimoni | FAQ | Hubungi Kami

 

 

Copyright © Advantech4U. All rights reserved.